Site Loader

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel has 99 luxurious comfort rooms which offer all modern comfort like a large work place with a desk, computer connections, comfortable chair, airconditioning and coffee and tea facilities. We also have Executive Suites with all the luxury you can think of, a living area and a sleeping area and an extra large and luxurious bathroom with a large bath.

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel has 18 conference rooms for all your meetings and events from 1 to 1000 people. Culinary pleasures are served in our restaurant with terrace. The stylish Brasserie/lobby and the hairdresser contribute to the multilateral character of the hotel. There are 200 free parking places and a free shuttle service from and to the airport

Dutch:

Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel ligt pal voor het Rotterdam The Hague Airport. Midden in een verrassend bosrijke omgeving kunt u ontspannen overnachten. de onlangs gerenoveerde locatie is volledig gemoderniseerd, met behoud van de warme sfeer de inrichting. een 4-sterrenhotel dat aan elke verwachting ruimschoots voldoet. Dat is Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel in Rotterdam. Het hotel in Rotterdam is zeer goed bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag rijd er een gratis shuttlebus van het hotel naar het vliegveld en weer terug. de locatie ligt vlakbij de snelwegen A13 en A20 en heeft 200 parkeerplaatsen voor de deur. Er is een gratis fietsenstalling en als u het mooie landschap op de fiets wilt verkennen, is fietsverhuur bij ons mogelijk. Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel heeft 99 prachtige kamers die in 2010 zijn gerenoveerd. De kamers zijn geheel gemoderniseerd en zijn zeer stijlvol ingericht. De kamers zijn in drie categorieën ingedeeld: Comfort Double rooms, Deluxe Twin Rooms en een sprookjesachtige bruidssuite. Alle kamers zijn standaard uitgerust met een bureau, flatscreen tv, gratis wifi, koffie en thee faciliteiten en een kluisje op de kamer. De Comfort Double room heeft twee eenpersoonsbedden naast elkaar met een ruime inloopdouche. Daarnaast zijn deze kamers ook te reserveren met uitzicht op de Overschiese plassen! De Deluxe Twin kamers zijn groter dan de Comfort Double kamers met een balkon en zitje met uitzicht op de Overschiese plassen. Daarnaast krijgt u ook zachte badjassen met slippers aangeboden bij deze kamers. Een aantal van de Deluxe Twin kamers hebben een tweepersoons bed. De bruidssuite is het pareltje van de locatie in Rotterdam. de slaapkamer heeft een ruim bubbelbad en een rainshower, kingsize hemelbed, sfeerverlichting en een grote flatscreen TV. In de woonkamer is een open haard met een luxe koffiezetapparaat, stereotoren en ook weer een flatscreen TV. Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel heeft 9 praktische zalen op de eerste verdieping. Er is een lift waardoor de zalen voor iedereen toegankelijk zijn. Alle zalen zijn volledig uitgerust met de benodigde audiovisuele apparatuur. Elke zaal krijgt voldoende daglicht en de zalen kunnen door schuifwanden gecombineerd worden tot grotere zalen. De zalen variëren van grootte van 50m2 tot 300m2.

Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam
Tel.: +31(0)10 4625566
Fax: +31(0)10 4622266
Boek hier: www.airporthotelrotterdam.nl

BeachFamily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *